Vloerkleden

 

Als het om vloerkleden gaat zit u helemaal goed bij Carpite Woninginrichting & Festonneerbedrijf.  Wij hebben met ons festonneerbedrijf de mogelijkheid ieder gewenst tapijt te festonneren tot een vloerkleed. U kiest een tapijt en geeft ons de gewenste maat en vorm door. Wij maken vervolgens uw vloerkleed terwijl u erop wacht.


Vele soorten tapijten liggen al bij ons op voorraad waaruit u kunt kiezen. De voorraden wisselen het hele jaar door. Ook bieden wij op staal vele soorten tapijt aan waarvan wij zelf in iedere gewenste maat uw vloerkleed kunnen maken. Met garen als afwerking of als volume-vloerkleed.

Volume vloerkleed: Door een speciaal foam/rubber wat onder het tapijt wordt gemaakt wordt er meer body aan het vloerkleed gegeven. Het is dikker en voller. De zijkanten van het vloerkleed worden omgevouwen zodat het een mooie afwerking krijgt.

Afwerking met garen: Uniek bij Carpite is dat u de kleur van uw afwerking (garen) zelf kan kiezen. Wij hebben vele mogelijkheden en vele kleuren liggen waaruit u kunt kiezen. Bijpassende kleur of juist een contrasterende kleur. Wij maken het allemaal mogelijk voor u.  

Vraag vrijblijvend naar de verschillende mogelijkheden.

© 2016 - 2022 Carpite | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel