Laminaat

 

Een laminaatvloer is tegenwoordig nog nauwelijks te onderscheiden van een echte houten vloer. Een laminaatvloer is zeer goed bestand tegen krassen, stoten en vlekken. Ook is het zeer goed bestand tegen zonlicht. Bovendien is de vloer makkelijk mee te verhuizen aangezien deze zwevend wordt gelegd.

Laminaat is er in tallozen patronen en kleuren maar ook in diverse diktes. Ook het toebehoren op laminaat als plinten en ondervloeren behoren tot ons assortiment. Merken als Balterio, Egger en Krono zijn in ons assortiment opgenomen.
Wij adviseren u graag wat het best bij u past.

Bij ons kunt u vrijblijvend stalen meenemen naar huis om zo alles op uw gemak te bekijken en een goed beeld van het totaalplaatje te krijgen. Wij verzorgen graag uw offerte.

Ondervloeren

Wij hebben diverse mogelijkheden voor ondervloeren. Afhankelijk van de woning en hoe deze geïsoleerd is wordt een ondervloer gekozen. Voor appartementen gelden weer andere voorwaarden met betrekking tot geluidsisolatie dan voor tussenwoningen op de begane grond. Ook zijn er ondervloeren speciaal voor vloerverwarming te krijgen als dit op uw woning betrekking heeft. Wij adviseren u hier graag in. 

Plinten

Dit is een toebehoren op uw laminaatvloer wat heel persoonlijk is. Muurplinten bijpassend bij uw vloer en in diverse hoogtes. Of juist bijpassende plakplinten als afwerking. Wij laten u graag de verschillende soorten zien en adviseren u graag wat het best bij u past!


 

 

 

 

 

© 2016 - 2022 Carpite | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel